RDS station name

Help & Advises for XTRONS Single & Double Din
lean
Posts: 7
Joined: Sun Aug 26, 2018 5:47 pm

RDS station name

Postby lean » Sun Sep 16, 2018 9:55 am

Hi all,
I’ve finally soved the problems with my HU and Google as per this post
viewtopic.php?f=21&t=24997
(I’ve basically update the firmware... :lol: )
Anyway the problem I have now is that the RDS station name doesn’t appear anymore. With the previous firmware it was visible (in a very very small font, but at least it was visible...) near the station frequency. Now it disappeared, and I would like to have it.
Can you please help? Is there an app I can download that fixes this?
Thanks and regards

lean
Posts: 7
Joined: Sun Aug 26, 2018 5:47 pm

Re: RDS station name

Postby lean » Sun Oct 07, 2018 12:29 pm

Noone? :|

lean
Posts: 7
Joined: Sun Aug 26, 2018 5:47 pm

Re: RDS station name

Postby lean » Wed Oct 31, 2018 11:34 am

hello, I really need support on this please
no more station name, just the frequency since I've updated

thanks!!

lean
Posts: 7
Joined: Sun Aug 26, 2018 5:47 pm

Re: RDS station name

Postby lean » Tue Nov 27, 2018 11:47 am

Hello
Until now, no reply from the support.
Is there anyway I can get the old radio app with the station name?
Thanks


Return to “Head Units”

Who is online

Users browsing this forum: Gordonwooms, Stevenpealp and 1 guest